producten - trappen

Bekleedt uw trap met natuursteen

Wilt u uw betonnen trap bekleden met natuursteen? U heeft voor natuursteen trappen keuze uit verschillende materialen. Een marmeren trap, trap uit blauwe steen of een granieten trap? Dat zijn maar een paar van de mogelijkheden. Al onze traptreden zijn voor buiten- als binnentrappen. Zelfs voor zwembaden is dit mogelijk!

natuursteen trappen

Een betonnen trap bekleden kan met natuursteen traptreden. Steenkapperij Den Itter produceert traptreden op maat in het gewenste materiaal. Hierbij voorzien wij vaak een antislip afwerking. Veiligheid is uiteraard ook belangrijk. Voor een tijdloze uitstraling zijn trappen in blauwe steen of graniet de ideale keuze. Het geeft een elegante uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud. Deze stenen zijn niet poreus waardoor u gemakkelijk vlekken kan verwijderen.

afwerking en plaatsing natuursteen trappen

Weet u niet welke exacte afmetingen de traptreden moeten zijn? Wij helpen u graag en komen de trap voor u opmeten. De afwerking van natuursteen trappen kan met antislip door deze te frezen of te boucharderen. Daarna komt onze eigen plaatsingsdienst de natuursteen trap plaatsen.
fotos
trappen door steenkapperij den itter
trappen door steenkapperij den itter
trappen door steenkapperij den itter
trappen door steenkapperij den itter
Wilt u uw woning voorzien van een elegante trap uit natuursteen?
Bezoek onze showroom of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte
contact

Meer dan 60 jaar ervaring met natuursteen trappen

Steenkapperij Den Itter bestaat al sinds maart 1954. Vanaf dag 1 werd natuursteen op ambachtelijke wijze verwerkt tot gevelbekleding. Zorgvuldig en met liefde. Ondertussen heeft Den Itter een hoge reputatie gekregen. Voor trappen en alle andere natuursteen producten. Door ervaren maatwerk met kwalitatief natuursteen heeft u gegarandeerd kwaliteit.
meer over ons